Hozzávalók:
50 dkg darált háztartási keksz,
20 dkg margarin,
1 csomag 25 dkg-os gesztenyemassza,
15 dkg porcukor,
2 ek. rum, tej (kb. 1.8 dl kell )
Elkészítés:
A hozzávalókból gyúrjunk egy formázható masszát úgy, hogy a tejet csak fokozatosan adjuk hozzá, és a porcukrot mindenképpen szitáljuk át. A tenyerünkkel formázzunk belőle gesztenye nagyságú golyókat A golyókat fogvájó segítségével félig – háromnegyedig mártsuk olvasztott csokoládéba. Csokiba mártogatás után sütőpapírra tegyük, erről utána könnyű leszedni. A fogvájó okozta lyukat az ujjunkkal könnyen eltüntethetjük, mivel a massza nagyon könnyen formázható.
Könnyen elkészíthető, mutatós, sütés nélküli sütemény.